HOLISZTIKUS LIFE COACHING

A változás maga a fejlődés!

Ha szeretnéd az újrateremtés lépéseit beépíteni életedbe, és személyesen vagy online megbeszélni, mi zajlik az elmédben, a testedben és a lelkedben, hol érzel elakadást magadban, mik okoznak feszültséget benned, mik azok a pontok, amiken szeretnél változtatni, vagy éppen nem látod, hogy mik igényelnek változást, csak érzed a rá való igényt, akkor lehetőséged van  személyes támogatást és a mentorálásom igénybe venni, és ezzel megnyitni a kapukat az intenzív változás felé.

Mi ez a mentor program?

Ezt a lehetőséget azért hoztam létre, hogy ha igényled, személyesen tudjalak támogatni a fejlődésedben.

Ha elköteleződsz Önmagad megismerése felé, a gyakorlások közben, a mantrák használatával kinyílik a megismerés útja. Ez az út azonban korántsem egyszerű, hiszen nagyon sok mélyen eltemetett sérülésekből adódó következmény bukkan a felszínre, amit érdemes kinyitni, megbeszélni, kinyilatkozni, hogy ne süllyedjenek vissza feldolgozatlanul a tudatalatti homályába.

A felszínre bukkanó emlékeket, érzeteket, érzéseket a megismerés fényével megvilágítva, felismerésekké, megértéssé, elfogadássá, és elengedéssé tudod változtatni, tudatosan részt véve a folyamatban.

Ez a változás, maga után vonja a fejlődést, mert maga a változás a fejlődés. Ha ez a folyamat tudatosan zajlik, feloldozást, gyógyulást hoz magával, testileg, lelkileg számodra.

Miért érdemes vezetőre támaszkodni?

Mert a folyamat a gyakorlások során egyszerre indul el testi és lelki szinten egyaránt.

A berögződéseink, a tanult mintáink, sokszor félre tudnak vezetni, mert az éppen zajló folyamatok ezeknek a mintáknak alapján kerülhetnek benned értelmezésre, ennek eredményeként nem a valós eseményt és történést látod meg, hanem azt ami elméd számára komfortos.

De nem ez a cél!

A cél az, hogy a valóságot tárd fel a megismerés közben, ezért van szükséged egy vezetőre, aki a tudás fényével világítja meg a megéléseidet, így biztosítva egy stabil hátteret a változásodhoz.

Ezt a stabil hátteret tudom neked adni, 24 év tudása és tapasztalta segítségével.

Mit jelent a személyes mentorálás?

Azt, hogy havonta, vagy hetente egyszer másfél órát együtt töltünk, egy előre egyeztetett időpontban, ahol mindezeket átbeszéljük, felfedjük az elakadásokat, megkeressük az okokat, és megnézzük a kivezető utat hozzá. Így haladva, észreveszel majd olyan dolgokat is amik elkerülték eddig a figyelmed, viszont fontos és lényeges a változásodhoz, az újrateremtésed folyamatában.

A fejlődéseddel párhuzamosan változtatunk a gyakorlatokon, így személyre szabott gyakorlásokat kapsz, amik segítik a változásod folyamatát.

24 év minden tapasztalásokon és sok száz óra tanulásán alapuló tudását tudom adni Neked, amivel átsegítlek a nehézségeken, az elakadásokon, és megtanítlak, hogyan lásd magad egy új nézőpontból, hogyan válts minőséget, és hogyan tartsd meg a tudást, amivel újrateremtheted Magadat, a gyakorlásokkal erősítve közben idegrendszered.

Ha igényed van a személyes mentorálasra írj a karingjoga@gmail.com email címre, és jelezd szándékodat, ezután én felveszem Veled a kapcsolatot.

Várlak a változás útján.

Felkészültél a változásra? Akkor irány az egészséged!

A holisztikus életvitel, a kiegyensúlyozott élet tudománya, ahol az ember egyszerre van tudatosan jelen a testében, az elméjében, és a lelkében. Ennek eredményeként a vitalitás, a jó közérzet, a kiegyensúlyozott gondolkodás, a stabil energia szint és érzelmi állapot jellemzi mindennapjait.

Te is szeretnél így élni?

Akkor tarts velem!